Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sins of a Solar Empire zadarmo

Legálně si stáhněte vesmírnou tahovku.

Když už se zdálo, že kvalitní hry budou vycházet jenom na konzole, přišlo Sins of a Solar Empire exkluzivně na PC. A byla to hra, která dokázala, že PC hry ještě nejsou zdaleka mrtvé. Tahle sci-fi real-time strategie si vysloužila řadu ocenění (například server IGN ji označil za nejlepší PC hru roku), oslavné recenze a teď si ji můžete zcela legálně stáhnout. Zadarmo.

Polský distributor CD-Action spustil totiž příjemnou akci, kterou může využít, s naším návodem, prakticky každý.

Nejprve zamiřte na tuto adresu a klikněte na "założyć TUTAJ". Ve formuláři klikněte na box, že souhlasíte s podmínkami a pak stiskněte tlačítko "Rejestruj". Do políčka "użytkownika" napište své uživatelské jméno, do políčka "Hasło" patří samozřejmě heslo (je ho třeba zadat dvakrát). Do "Adres Email" překvapivě napište svou e-mailovou adresu, na kterou vám pak přijde k Sins of a Solar Empire sériové číslo. Nakonec potvrďte registraci.

Pošlou vám e-mail, abyste účet na fóru potvrdili, což učiňte. V emailu bude link, na který musíte kliknout. Jakmile se zalogujete, zamiřte na tento odkaz. Pošlou vám pak sériové číslo ke hře, které musíte zadat na Impulse. Ten si musíte stáhnout, zaregistrovat si klienta a do něj zadat to sériové číslo.

Poté si hru můžete krásně stáhnout.

Aktualizace: Tak se zdá, že sériová čísla na Sins of a Solar Empire již došla. Zkusit ale ještě můžete Speedball 2, který si díky sériovému číslu stáhnete taktéž zdarma přes Steam.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments