Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Skutečný potenciál id má ukázat Doom 4

RAGE také nezůstává pozadu.

Podle Peta Hinese z Bethesdy (majitel id softu) se “pravý potenciál” id ukáže až s připravovaným Doomem 4 a RAGE. Podle Hinese je vlastnění id Software “ohromnou výhodou”.

“id Software přináší ohromnou studnici zkušeností a odbornosti do žánru stříleček z první osoby. Mít studio jako id Software, pracující pod křídly Bethesdy, je ohromnou výhodou. Myslím, že jejich práce na RAGE a Doom 4 ukáže světu jejich skutečný potenciál.”

Nedávno bylo oznámeno, že se RAGE dočkáme až “někdy” v příštím roce, zatímco o Doomu 4 se toho neví téměř nic. Ví se, že se na něm pracuje, ale odhalení bychom se měli dočkat na nadcházejícím Quakeconu, který bude probíhat v srpnu.

I když RAGE zatím vypadá poměrně slibně a Doom 4 zřejmě také nezklame, nevím, proč by měli id Software ukazovat světu svůj skutečný potenciál až nyní. id toho za ta léta dokázali až moc. V současné době sice netrůní na vrcholku akčního žánru, ale to by se mohlo s příchodem RAGE a Doom 4 změnit. I když konkurence je nyní ostřejší, než kdykoliv předtím. Halo, Call of Duty, Medal of Honor a Gears of War jsou těžké váhy, se kterými se musí počítat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

DOOM 4

PS4, Xbox One, PC

Rage

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments