Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Slavný herec v Aliens vs Predator

Lance Henriksen si zahraje Bishopa.

SEGA si dává na svém připravovaném Aliens vs Predator opravdu záležet. Přemluvila totiž herce Lance Henriksena, aby se ve hře objevil v roli Bishopa. Stejnou postavu hrál i ve filmových Vetřelcích.

Stejně tak ho hrál ve filmu AVP: Aliens vs. Predator. Jenže zatímco ve Vetřelcích byl Bishop android, ve Vetřelci vs. Predator hrál Henriksen Karla Bishopa Weylunda. Majitele společnost Weylund, která podle svého šéfa následně androida vytvoří.

"Vypadám v té hře moc pěkně," řekl slavný americký herec. "Je to poprvé, co se objevím v nějaké hře. S mou vlastní podobou a s mým hlasem. Lidi v Rebellion udělali vážně dobrou práci."

Lance Henriksen začal hrát až ve třiceti letech, protože mládí strávil tím, že dělal samé průsery a byl i nějakou dobu ve vězení. Jakmile se ale skamarádil s Jamesem Cameronem, měl vystaráno. Objevil se v jeho Terminátorovi, potom ve Vetřelcích a hereckou kariéru měl rázem zajištěnou. Původně dokonce James Cameron chtěl, aby Lance Henriksen samotného Terminátora hrál.

Herec má už s hrami pár zkušeností. Svůj hlas propůjčil do her jako Modern Warfare 2 (namluvil generála Shepherda), The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (namluvil Dachera) nebo Mass Effect (zde namluvil admirála Stevena Hacketta).

Read this next