If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Slevy na tento víkend

Prince of Persia, Riddick a Empire Total War.

Stalo se nepsaným pravidlem, že každý víkend dochází k časově omezeným slevám vybraných titulů. Ani tato sobota s nedělí nejsou výjimkou a ti, kdo neodjeli pryč od internetu, za to mohou být odměněni ušetřením řádově stovek korun.

Na internetovém obchodu Xzone je zlevněnou hrou akce Prince of Persia. Vyšla teprve před Vánocemi 2008 a kritiky byla chválena za netradiční kreslený styl i strhující pohádkové vyprávění. Běžně stojí kolem tisícovky, ale nyní můžete PC verzi s kompletní lokalizací (české titulky a dabing) od Playmana pořídit za výhodných 599 Kč.

Domácí distributor CD Projekt zase připravil Víkend s Riddickem, jehož trumfem je nedělní turnaj v pražské herně Battlezone. "Největší řezníci z odpoledního klání postoupí do finále proti elitnímu týmu společnosti CD Projekt," uvedla tisková zpráva. Ti, kteří charismatického zabíjaka neznají a ještě si s ním neprošli věznici na vesmírné lodi či kolonii na planetě, to mohou napravit. V prodejnách JRC a Xzone je plná verze Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena nabízena po tento víkend se slevou rovněž 599 Kč. Připomínáme, že česká verze původně vyšla před pouhým měsícem a že běžně stojí 899-999 Kč.

Další výhodné nabídky se dají nalézt ve světě. Na Steamu byla krátkodobě zlevněna historická strategie Empire Total War o 50%, takže stojí jen 25 eur. To však asi pro našince nebude tolik atraktivní, protože v ČR došlo ke snížení ceny na v přepočtu srovnatelných 699 Kč už před pár týdny.

Pro fanoušky Novalogic byla k příležitosti uvedení nové Delta Force Xtreme 2 poskytnuta sleva 10% na všechny hry od této kdysi slavné firmy. A konečně na shopu Good Old Games je k mání kompilace Painkiller Black Edition, obsahující základní hru a datadisk Battle out of Hell, s 25% slevou, takže za ní dáte pouze sedm a půl dolarů. To vše bez jakékoli ochrany a ihned stáhnutelné do vašeho počítače.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments