If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sniper: Ghost Warrior 2 je posunut až na rok 2013

Další odklad očekávané hry.

Není to tak dlouho, co jsme psali depresivní zprávu pro všechny, co se už nemohou dočkat vydání Sniper: Ghost Warrior 2. Tehdy bylo oznámeno, že hra nevyjde podle původního plánu 27. srpna, ale byla posunuta na podzimní datum - na 9. října.

Šlo už o několikátý posun hry od polských vývojářů. Ale nebojte, je tu další posun. Hra se totiž nestihne dodělat ani do podzimu a nový datum vydání je až příští rok.

Naštěstí nebude třeba zase tak dlouho čekat (pokud nedojde k dalšímu odkladu, ehm), protože pro teď je vydání naplánováno na 15. ledna 2013. Hra by měla v tento datum vyjít na všech platformách - tedy PS3, X360 i PC.

Podle vydavatele Namco Bandai ale tentokrát nestojí za odkladem to, že by se nestíhalo hru dokončit. Stojí za ním jednoduše fakt, že v říjnu vychází spousta konkurenčních her a chtějí se tak vyhnout napranému měsíci.

No, a druhým důvodem je prý mimoděk také to, že alespoň bude více času na vylepšení multiplayeru a celkové doladění hry.

Mimochodem, s tím narvaným říjnem mají pravdu. V tento měsíc by mělo vyjít Halo 4, Call of Duty: Black Ops 2 i Medal of Honor: Warfighter. Ne, že by snad začátek roku 2013 byl o něco lepší. To je v plánu vydání The Last of Us, Anarchy Reigns, Beyond: Two Souls, Metro: Last Light nebo Crysis 3.

Sarajevo v traileru ze Sniper: Ghost Warrior 2

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper: Ghost Warrior 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments