Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony představuje Move.Me pro PC

Server pro výrobu softwaru pro Move.

Není to vyloženě podpora Move na PC, ale je to něco na ten způsob. Sony totiž bude dnes na Game Developers Conference představovat aplikaci Move.Me, která dokáže poslat důležitá Move data přímo do vašeho PC, kde je pak můžete využít na psaní různých aplikací.

Jednoduše řečeno, Sony se snaží podporovat nezávislé vývojáře, aby využívali jejich Move podobně, jako to teď dělají s hacknutým Kinectem.

Move.Me bude v podstatě server aplikace běžící na PS3, která bude přes síť posílat data do vašeho počítače. "Umožní komukoliv s PS3 experimentovat s Move ovladačem a to vše je oficiálně povoleno a podporováno Sony," prozradil na PS Blogu John McCutchan, který bude technologii dnes prezentovat.

"Move.Me posílá všechna data z ovladače Move a z navigačního ovladače do PC, takže získáte stejná data, k jakým mají přístup naši licencovaní vývojáři."

Aplikaci vyvinuli a zveřejnili, protože chtějí, aby se Move využíval v akademických a vědeckých oborech. Také třeba ve zdravotnictví. "Doufáme, že to někdo využije k tomu, aby našel nový způsob propojování jednotlivců s informacemi a možná také vymyslí jednu nebo dvě aplikace, co pomůže ve zdravotnictví," píše se na blogu.

Read this next