Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spec Ops mód v Modern Warfare 2

Kooperativní akce na odreagování.

V rámci hraní Call of Duty: Modern Warfare 2 se můžete těšit také na speciální mód s názvem Spec Ops. Půjde přitom o třetí herní nabídku v menu, vedle singleplayeru a kompetitivního multiplayeru, která ovšem nabídne od obého trochu.

Spec Ops totiž budete moci projít sami a nebo za pomoci kamaráda ve zbrani. Kooperativní snažení přitom nabídne alternativu jak split-screenu, tedy hraní u jedné TV, tak standardní online součinnosti. Náplní Spec Ops mají být, dle reportu na serveru GameSpot, krátké a hodně úderné scénáře odehrávající se na menších mapách. Vaším úkolem tu tak bude především se prostřílet z bodu A do bodu B, za což si budete moci posléze zpřístupnit další Spec Ops levely.

Otevírání bonusových Spec Ops úrovní má být ovšem provázáno s obtížností. Každá nová úroveň má totiž vyžadovat určitý počet hvězd, které získáváte ve větším počtu právě až na vyšší obtížnost!

Během hraní Spec Ops se dočkáte i takových momentů, jako je zpomalení běhu času - poté, co si pomocí výbušniny uděláte provizorní dveře do místnosti plné nepřátel. Zmíněný efekt pak má "simulovat" částečné ochromení vašich oponentů výbuchem a moment překvapení, který bude hrát ve váš prospěch. Vedle toho bude možné po zlikvidovaných oponentech sbírat velké neprůstřelné štíty pro vlastní krytí. Jelikož mají být průhledné, nečekají vás případná omezení, co se týče přehledu o dění. Ale nebude možné současně se krýt a střílet.

Ukázková úroveň ze Spec Ops hraní na GamesCom měla nicméně trvat jenom dvě a půl minuty, za kterou ji tedy bude možné dokončit. Navíc tady nemáte počítat s podporou perků či vlastního arzenálu, půjde prostě o přímočaré akční odreagování. Na chvilku si ke hře sednout - a za chvilku zase jít.

Na závěr snad ještě připomínka, že Call of Duty: Modern Warfare 2 se objeví na PC a konzolích PS3 a X360 dne 10. listopadu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Comments