If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spousta informací o Gears of War 3

Kooperace, uzavření příběhu...

Včera Cliff Bleszinski oficiálně oznámil práci na Gears of War 3 a mezitím se objevila spousta dalších detailů o hře. Microsoft zejména potvrdil datum, kdy by hra měla vyjít. Cliffy B. v talk show Jimmyho Fallona řekl 8. dubna 2011, což Microsoft oficiálně potvrdil. Také prozradili, že hra bude stejně jako dvojka exkluzivním titulem pro Xbox 360.

Co se příběhu týče, třetí díl by měl uzavírat celou trilogii, což ale neznamená, že celá série skončí. Trojka se bude odehrávat 18 měsíců po konci Gears of War 2 a těsně po konci událostí ve čtvrté GoW knize.

Ve hře už také nebudete hrát pouze za Marcuse a Doma. "Budete hrát i za jiné členy týmu a zažijete jejich úhel pohledu a všechny tyhle segmenty se nakonec propojí tak trošku jako v Pulp Fiction," řekl Cliff Bleszinski v rozhovoru pro MeriStation.

Také potvrdil, že hra bude obsahovat kooperativní mód pro až čtyři hráče přímo zakomponovaný do příběhu. Ve hře se můžete těšit na zbraně Pendulum Lancer, vylepšenou chainsaw verzi, a také na již zmiňovanou brokovnici. Také se vrátí některé oblíbené mapy, podle slov Cliffyho B., ale těžko říct, zda má na mysli ze singleplayeru nebo multiplayeru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gears of War 3

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments