Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stahovatelné přídavky při předobjednání Risen 2

Ostrov pokladů v hodnotě 250 Kč bude zdarma.

Společnost Cenega oznámila, že k Risen 2: Dark Waters vyjde také příběhové DLC s názvem Ostrov pokladů. A když si hru předobjednáte, dostanete jej zdarma. Jinak za něj budete muset zaplatit zhruba dalších 250 korun.

"V předobjednávkovém bonusu k pirátskému RPG od studia Piranha Bytes můžete prožít vzrušující nový příběh, který vypráví o honbě za pokladem kapitána Steelbearda," píší v tiskové zprávě.

"DLC s příhodným názvem "Ostrov Pokladů" nabízí exkluzivní doplňkový obsah, určený neohroženému dobrodruhovi. V rámci bonusového příběhu se hráč pustí do série úkolů, jejímž cílem je nalezení legendárního pokladu kapitána Steelbearda - půjde o výpravu, která naváže na dějový element z první hry Risen a konečně jej dovede ke strhujícímu zakončení."

Příběh DLC se točí kolem Harloka, kuchaře na Steelbeardově lodi Elenor, jenž ukradne tajné indicie vedoucí k ukrytému pokladu pirátského kapitána. Nicméně pouze s hráčovou pomocí ho Harlok bude schopen najít. Hrdinu a Patty, Steelbeardovu dceru, dovede pátrání na neznámý ostrov, který nabízí nová prostředí k prozkoumávání, množství hádanek k řešení, pokladů, jichž se lze zmocnit, a tajemství, čekajících na odhalení. Hráč bude moci narazit na legendární předmět (vyskytující se pouze v rámci tohoto DLC) - ten nabídne jeho postavě permanentní vylepšení statistik.

Pokud si Risen 2 za cenu 999 korun předobjednáte na Xzone.cz, tento DLC dostanete zcela zdarma. K němu bude ještě k dispozici Pirátská výbava, in-game bonusy do hry v podobě pirátského oblečení a pistole.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Risen 2: Dark Waters

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments