Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Stahujte PC demo FIFA 11

Konečně s linky k downloadu.

Update 19:50: Navzdory tomu, že oficiálně by mělo být k dispozici až od 22. hodiny, už fungují odkazy na stažení PC demoverze hry. Ta čítá okolo 1,17GB a můžete ji stáhnout z oficiálního serveru, dále rumunských CG, amerického FanGaming, britského GH nebo serveru Worthplaying. Další mirrory německé verze dema jsou k nalezení zde a zde.

Původní článek: EA dnes vydají hratelné demo FIFA 11 pro všechny tři hlavní platformy. Nejzajímavější na tom je, že na PC si poprvé zkusíte fotbal s next-gen enginem - čtěte naše dojmy.

Majitelé osobních počítačů ho budou moci stahovat přímo z oficiálních stránek, playstationová verze dema má být k dispozici na tamním PS Store a hratelná ukázka na Xbox Live bude pro změnu až do 23. září určená majitelům zlatého účtu.

Demoverze by měla obsahovat týmy Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayern Leverkusen a Olympique Lyon. Při hraní jste ale omezeni na jeden exhibiční zápas na domácím stadionu Realu Madrid s nastavením, kdy jeden poločas trvá tři minuty skutečného hracího času.

I v demoverzi také můžete natáčet videa a nahrávat je na EA Sports Football Worlds. Pokud se pak vrátíte na Facebook a zahrajete si tamní FIFA Superstars, za splnění achievementů se vám v demu odemkne stadion Emirates, domov Arsenalu.

FIFA 11 vyjde začátkem října pro všechny platformy.

Starší video z hraní mezi Arsenalem a Chelsea

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 11

iOS, PS3, Xbox 360, PS2, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments