Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Staňte se testerem Sony

Ve speciální reality show na PS3.

Chtěli byste se stát oficiálním testerem Sony v kancelářích v americkém San Diegu? Stačí málo. Tedy, asi spíš hodně, když se to tak vezme. Museli byste zvítězit v připravované reality show The Tester, která bude běžet na PSN Network.

Jak to u takových reality show bývá, skupina vybraných testerů spolu bude soupeřit a budou muset plnit sérii soutěžních úkolů, při kterých se bude skupina postupně ztenčovat. Což znamená, že kdo u úkolů propadne, bude vyhozen. Úkoly budou testovat mentální schopnosti testerů, jejich výdrž nebo znalosti počítačových her.

Abyste se do show dostali, musíte vyplnit na oficiálním webu show formulář a poslat lidem v Sony video, na kterém musíte zaujmout a vysvětlit, proč si myslíte, že máte to, co požadují.

Celkem bude mít The Tester osm epizod a vítěz dostane smlouvu u Sony San Diego, kde bude mít na práci. Od rána do večera hrát ty nejočekávanější hry na Playstation 3, za což budete dostávat spoustu peněz.

Show vzniká ve spolupráci s produkční společností 51 Minds Entertainment, která má už na kontě několik populárních reality show ze stanice MTV jako The Surreal Life, Flavor of Love nebo Rock of Love.

První epizoda bude na PSN Network už tuto zimu. K dispozici budou všechny epizody ve vysokém rozlišení a nebudou zadarmo. Budete si je na PSN Network moct koupit buďto jednotlivě nebo rovnou zaplatíte za zvýhodněnou cenu celou sezonu.

Read this next