Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

StarCraft II v Rusku s měsíčními poplatky

Ale až po roce multiplayeru.

Budoucí hráči StarCraftu 2 v Rusku budou za multiplayer platit drobné měsíční poplatky. Hra se tam ale bude prodávat v přepočtu přibližně za 25 Eur a již v krabici bude roční přístup do multiplayeru, pouze na území Ruska. K dispozici bude také verze v obyčejné "cd krabičce" za cca 12 Eur, s multiplayerem na 120 dnů.

Jakmile Rusům vyprší buď rok, nebo 120 dní hraní multiplayeru, budou muset platit měsíční poplatky. Blizzard zatím oficiálně neoznámil cenu, ale má se jednat o 3 Eura za měsíc. Pořád tak ale budou omezeni pouze na multiplayer v rámci Ruska. K dispozici bude možnost zakoupení tzv. doživotního multiplayeru. Za ten se již nebude platit měsíčně a hráči z Ruska budou moci hrát s hráči z celé Evropy. Cena za doživotní multiplayer opět není známa, ale prý by se měla pohybovat kolem 30 Eur.

Suma sumárum vyjde stejný StarCraft 2 hráče v Rusku na mírně vyšší cenu, než hráče v Americe a Evropě. Jeden rok multiplayeru zdarma u hry za 25 Eur je příjemným "bonusem" a hráči si tak budou moci hru nejprve osahat. Pokud se jim bude multiplayer líbit, po roce jej budou moci platit měsíčně, nebo si dokoupit doživotní multiplayer bez dalších měsíčních poplatků.

Blizzard potvrdil, že v Polsku se StarCraft 2 takto prodávat nebude. O jiných zemích nebyla řeč, ale je velmi nepravděpodobné, že by se podobný systém aplikoval i v jiných zemích Evropy, případně v ČR.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments