Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Soutěž o 50 vstupenek do bety StarCraft II

50 vstupenek do nejočekávanější RTS!

Přístupové kódy do uzavřeného betatestu StarCraftu II jsou stále velmi nedostatkovým a ceněným zbožím. Je nám proto ctí, že si Cenega Czech a Activision Blizzard z českých webů vybrali právě Eurogamer.cz coby jediné místo, kde můžete získat přístupové kódy do nejočekávanější real-time strategie všech dob.

Soutěží se celkem o 50 vstupenek do multiplayerové bety StarCraft II, která by měla probíhat ještě pár měsíců. Takže svůj unikátní kód získá 50 různých uživatelů Eurogameru, kteří posléze dostanou báječnou šanci zapojit se do betatestu hry (demo není) na novém Battle.netu 2.0. Beta vám vydrží velmi dlouho díky přítomnosti 14 map a hraní za všechny rasy (Terrané, Protossové, Zergové) s rozdílnými taktikami a jednotkami.

Co pro toto extra lákavé předčasné zahrání StarCraftu II zdarma musíte udělat? Vedle standardních požadavků - být zaregistrovaný na Eurogamer.cz (otázka minuty), správně odpovědět na soutěžní otázku (níže) a mít štěstí při losování - tentokrát přibyl ještě jeden speciální.

Activision Blizzard jako základní podmínku konání této soutěže stanovili, že přístupové klíče budou výhercům rozesílat oni sami (čili nelze je ihned automaticky distribuovat přes systém EG jako u dřívějších rozdávání) a hlavně že každý soutěžící musí uvést své skutečné jméno s příjmením (nikoliv pouze nick nebo jen část jména). Výjimečně očekávaná a propracovaná hra + výjimečné poskytnutí tolika jinak nesehnatelných vstupenek do bety s tak nabušeným obsahem = právo určit výjimečné podmínky!

Důležité: ujistěte se proto, že ještě PŘED vaší účastí v soutěži máte vyplněno nějaké jméno a příjmení (jeho pravost asi nikdo ověřovat nebude...:) ve svém profilu na Eurogameru, aby bylo vše v pořádku. Pokud byste tam jméno a příjmení neuvedli, nemůžete být vylosováni - resp. Activision Blizzard by vám potom v případě výhry (vylosování robotem Eurogameru) nemohli zaslat přístupový klíč do bety StarCraft II, což by docela zamrzelo. Do Activision Blizzard po skončení soutěže předáme pouze jména a e-mailové adresy 50 námi vylosovaných výherců, nic jiného.

TIP: malou nápovědu pro soutěžní otázku můžete najít v dojmech z bety.

Tato rychlá soutěž trvá pouze do pondělí 12. dubna. Výherce oznámíme krátce poté. Plná verze StarCraft II bude uvedena na trh někdy v průběhu letošního léta.

Jak se jmenuje terranská jednotka, která díky svému jetpacku dokáže překonávat terénní překážky?
  • Soutěž je určena pouze pro obyvatele České republiky nebo Slovenska.
  • Jsou do ní zařazeni jen účastníci v období 6. - 11.4.2010.
  • Každý člověk se do soutěže smí zapojit pouze jednou.
  • Jméno výherce je náhodně vylosováno robotem ze všech správných odpovědí.
  • Účastníci musí mít ve svém profilu na Eurogameru vyplněné skutečné jméno.
  • Výherci souhlasí s předáním jejich jména a emailové adresy do Blizzardu, aby jim mohl odeslat výhru.
  • Soutěže se nemohou zúčastnit autoři Eurogameru, zaměstnanci Xzone ani Cenegy Czech.
  • Výhry nemohou být vymáhány soudní cestou.
  • Pořadatel si vyhrazuje soutěž bez náhrady zrušit.
  • Sign in and unlock a world of features

    Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

    In this article

    StarCraft II: Wings Of Liberty

    Video Game

    Related topics
    About the Author

    Redakce

    Contributor

    Comments