Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Start Projectu Natal a jeho cena

Neoficiální info o 14 doprovodných hrách.

Podle neoficiálních informací, které získala stránka MCV, by měl na letošní E3 představený Project Natal od Microsoftu přijít na trh v listopadu roku 2010 a to v ceně okolo 55 EUR. Natal by měl být přitom v balení se 14 minihrami, podporujícími, resp. využívajícími jeho pokrokové technologie!

Microsoft si od svého nápadu hodně slibuje, neboť údajně chystá vyexpedovat na 5 milionů kusů Projectu Natal, počítaje v to i speciální bundly samotné konzole X360 s Natalem. Současně doufá, že Natal umožní dále prodloužit životní cyklus X360…

Podle některých hlasů by však samotný Project Natal mohl být ještě výrazně levnější, než výše avizovaná suma 55 EUR. S tím, že Microsoft jej chce učinit co nejvíce přístupným, resp. bude s nižší cenou sázet na tzv. impulzivní koupi produktu.

Zde uveřejněné informace přitom nelze brát na lehkou váhu, neboť prosákly z Británie ze setkání zástupců Microsoftu a tamních herních studií, kterým měl být Project Natal za zavřenými dveřmi blíže představen.

UPDATE: V balení nakonec nenajdete výše avizovaných 14 kompatibilních her, tyto budou prodávány separátně s tím, že se objeví na trhu v době příchodu Projectu Natal. Některé mohou být z dílen studií jako Activision, Bethesda, Capcom, Disney, EA, Konami, MTV, Namco Bandai, SEGA, Square Enix, THQ či Ubisoft, jež Natalu přislíbily svou podporu! Nicméně většina hříček prvotně vzejde z first-party produkce, tedy od samotného Microsoftu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Comments