Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Svět Arkham City bude bez loadingů

Bude také hned celý přístupný.

Jde o další důkaz, že pokračování Batman: Arkham Asylum bude částečně hra s otevřeným světem. Zástupce vývojářů Rocksteady potvrdil, že Arkham City bude celé přístupné a nebudete muset čekat, až se vám nahraje nová oblast.

"Všechna místa, která jsou venku, jsou hned hráči přístupná. Mohou jít, kam se jim zachce - jste přeci jen Batman, můžete si dělat, co budete chtít," prozradil marketingový ředitel společnosti Dax Ginn pro server CVG. "To v Arkham Asylum nebylo, protože šlo o více lineární hru s intenzivním příběhem."

"Když jsme našemu technickému řediteli řekli, že chceme mít celou otevřenou oblast, řekl nám: 'Co? Chcete otevřený svět, který bude pořád přístupný a bude pětkrát větší, než co jsme kdy udělali? Zbláznili jste se?'"

Když vejdete do vnitřních prostorů, ty se budou nahrávat, ale co se týče exteriérů, ty budou naprosto bez otravných loadovacích obrazovek. Dax Ginn potvrdil, že to byl velice těžký úkol, ale podařilo se jim to.

Také v rozhovoru potvrdil, že Arkham City nebude mít multiplayer, ale ještě to neznamená, že by se nemohl objevit v budoucích hrách ze série.

"Krátce jsme nad tím uvažovali, ale pak jsme si uvědomili, že by to negativně ovlivnilo naší produkci - a navíc by to nedávalo příliš smysl, když je naše hra tak založená na hlavní postavě Batmana," řekl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments