Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Take-Two o GTA V: Datum vydání nevíme, vývoj pokračuje

Do konce roku tedy nevyjde.

Take-Two měli v noci na dnešek setkání se svými investory, kde spousta lidí očekávala nějaké novinky o Grand Theft Auto V. Spousta lidí dokonce doufala, že bychom se mohli dozvědět, kdy zhruba by mělo nové GTA vyjít. Bohužel, nedozvěděli jsme se vůbec nic.

Společnost pouze řekla, že "vývoj vykazuje velký pokrok", ale nedokázali říct, kdy by měla vyjít nebo na jaké platformy bude k dispozici.

Šéf Take Two Strauss Zelnick také dostal přímou otázku, zda stihne hra vyjít ještě v tomto roce. "O datumu vydání jsme ještě nemluvili, takže nemůžeme mluvit o kredibilitě datumu vydání, které jsme ještě neoznámili." Uf. Složitá věta.

Investoři se také ptali na hru Agent. Pamatujete si ji? Rockstar ji před pár lety oznámil jako exkluzivní titul pro Playstation 3. "O tomto titulu jsme ještě nic neoznámili," řekl pouze Strauss Zelnick.

Jinak, pokud by vás to zajímalo, tak první čtvrtletí na tom bylo Take-Two hůř, než předpokládali. Je to zejména proto, že se Max Payne 3 prodával hůř, než čekali (3 miliony kusů v distribuci). Stejně tak jsou zklamáním pro Take-Two výsledky Spec Ops: The Line. Za čtvrtletí vydělali 226,1 milionů dolarů, což je o 108,3 milionů méně než ve stejném období v minulém roce.

Read this next