Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plány Take 2 na příští rok

Odklad Max Payne 3 a vznik Borderlands 2.

Během noční investorské konference Take-Two došlo pochopitelně i na zmínku o nejočekávanějších titulech z téhle vydavatelské stáje. A to ne vždy v dobrém.

Třeba akční střílečka Max Payne 3 prý nestíhá vývoj a musela být proto bohužel přeložena z jara na říjen 2010. Nic se naopak nemění na datech vydání největších pecek: nejprve 9. února BioShock 2 a pak 27. dubna Red Dead Redemption.

Během konference přišla řeč i na sérii Grand Theft Auto, nic nového ale okolo dalšího dílu tvůrci neřekli. Jen že GTA je "tak silná značka, že nepotřebuje každý rok přiživovat novými tituly". Z čehož lze soudit, že pátý díl asi nevyjde dřív než v roce 2011, což na druhou stranu není nic překvapivého vzhledem k tomu, že Dan Houser z Rockstaru teprve pracuje na jeho tisícistránkovém scénáři.

Strauss Zelnick a šéf firm Ben Feder se také pozitivně vyjádřili ohledně úspěšného vydání Borderlands a tvrdí, že z této značky v budoucnosti stane "klíčová značka". Lepší způsob, jak nepřímo potvrdit plány na další díl, si snad ani nelze představit. Shodou okolností mimochodem právě v noci ze čtvrtka na pátek blog Superannuation odhalil, že Gearbox si již v srpnu zajistil ochrannou značku Borderworlds. To indikuje plnohodnotnou MMO s persistentním herním světem.

Mimochodem, Take-Two se také rozhodli odložit nějakou "neznámou áčkovou hru" na konec příštího roku. Kterápak to asi bude? Že by Agent od Rockstaru? Anebo ty nové Spec Ops, které budou oznámeny příští týden na VGA Awards 2009?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands

PS3, Xbox 360, PC

Max Payne 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments