If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Talibanci v MoH budou přejmenovaní

Dnes také začíná PC beta.

Když vyšlo najevo, že v multiplayeru Medal of Honor bude možné hrát také za Talibance, vyvolalo to velkou kontroverzi, ne nepodobnou té, co se točila kolem mise za teroristy v Modern Warfare 2. Možná i proto se v EA rozhodli Talibance přejmenovat.

Místo Talibanu totiž budete hrát za "Opposing Force" - tedy za nepřátelskou stranu.

Producent Greg Goodwich ale upozorňuje, že v samotném multiplayeru nedošlo k žádným změnám, takže stále stejné zůstávají také všechny modely. To znamená, že sice budete vypadat jako členové Talibanu, ale nebudete se tak jenom jmenovat.

Ke změně názvu došlo zejména kvůli negativním reakcí rodin padlých vojáků, jak se píše v oficiálním tiskovém prohlášení. "Hráče změna nijak nepostihne, ale udělali jsme ji z respektu k mužům a ženám, kteří slouží v armádě, a jejich rodinám, kteří zaplatili tu největší oběť," píše producent.

Ode dneška také mají možnost PC hráči vyzkoušet si multiplayerovou betu Medal of Honor. Z těchto stránek si můžete stáhnout klienta. Beta obsahuje dvě mapy Kunar Base a Shahikot Mountains a dva herní módy, Combat Mission a Sector Control.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medal Of Honor

PS3, Xbox 360, Nintendo GBA, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments