If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Termíny Crysis 2 a Dead Space 2

Ony a The Old Republic možná až za rok.

Na noční investorské konferenci EA prozradil sám šéf firmy, John Riccitiello, že Dead Space 2 i Crysis 2 vyjdou během příštího fiskálního roku firmy.

To znamená, že oba tituly přijou na trh nejpozději 31. března 2011. Doposud se počítalo s jejich uvedením v roce 2010, ale tímto mohou přijít i o čtvrt roku později.

Šéf EA dále řekl, že příští zásadní MMO z jejich dílny vyjde až příští rok. Jde zřejmě o narážku na Star Wars: The Old Republic, které až do nynějška beztak balancovalo na hranici očekávaného vydání koncem tohoto roku a začátkem příštího - takže vlastně žádné překvapení.

Připomeňme, že Dead Space 2 chystají vývojáři z Visceral a že jde o sci-fi horor zasazený na vesmírné stanici Sprawl, kterou postupně ovládají hrůzní nekromorfové. Oproti prvnímu dílu vás čeká víc vylepšení obleku hl. hrdiny a přizpůsobení obecně, noví nepřátelé, multiplayer a mnoho dalšího, to vše pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Naopak o Crysis 2 se toho i navzdory jeho nedávnému odkrytí ví podstatně méně. Oznámeno bylo na loňském E3 a dokonce i po trailerech s Nanosuitem se o hře ví nanejvýš tolik, že nápaditá sci-fi FPS se tentokrát přesune do jiného prostředí, patrně někam blíž k městu. Crysis 2 je ve vývoji pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

Dead Space 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments