Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Witness - nová hra od tvůrce Braid

Puzzle dobrodružství na opuštěném ostrově.

Jonathan Blow, tvůrce proslulé puzzle hříčky jménem Braid, skrze první obrázky představuje svůj další projekt s názvem The Witness. Ačkoliv jde teprve o koncepční nákresy, působí nesmírně živým dojmem. A to navzdory skutečnosti, že vás nakonec čeká dobrodružství odehrávající se na opuštěném ostrově...

Blow k tomu řekl: "Pro The Witness jsem chtěl vyvinout grafický styl, který bude založen na jednoduchosti. Styl, který by měl být ideální pro příjemné obrazy zasazené do vnitřních a venkovních prostor." Představené nákresy přitom nabízejí pohled např. na bludiště z živého plotu, či planetárium. A také zvláštní temnou chodbu s dveřmi na konci, na nichž je podivný zářící panel.

Máte se připravit na spoustu otázek, které vám během hraní vyvstanou v hlavě. Jako kdo vyrobil všechny ty věci v ateliéru sochaře a kam všichni z ostrova zmizeli? The Witness, další potenciální herní tahák s častými puzzly na řešení se objeví na trhu v průběhu roku 2011 a to na několika různých platformách. Oficiální stránku (či spíše blog) naleznete tady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witness

iOS, PS4, Xbox One, PS3, PC

Related topics
About the Author
Comments