If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

TITANFALL má konkrétní datum vydání

Prodej podpoří také sběratelská edice s figurkou mecha a vojáků.

EA oznámila přesné datum vydání hry TITANFALL v Česku a na Slovensku. Tím "dnem D" bude čtvrtek 13. března 2014. Hra vyjde ve verzích pro PC, Xbox One a Xbox 360. Pro zajímavost, na hře dělá tým Respawn Entertainment, zčásti složený z bývalých tvůrců série Call of Duty z Infinity Ward.

Obyčejnou verzi doplní také limitovaná sběratelská, která, což je zajímavé, bude nabídnuta výhradně na PC a nikoli na konzole. Největším lákadlem sběratelky jistě bude ručně malované dioráma s figurkou mecha Atlase vysokou 45 cm! Pro předobjednávající jakékoli verze hry by měly být u vybraných obchodníků k dispozici i speciální postery.

K vybraným prodejcům patří i obchod Xzone, který plakáty k předobjednávkám již nabízí, stejně jako sběratelskou verzi, jež skrývá kromě figurky ještě pevně vázanou knihu artworků o 190 stránkách a další oboustranný plakát. Jestli si na limitku brousíte zuby, tak už pomalu začněte ještě zhusta šetřit, protože její cena dělá skoro osm tisíc korun! To je v oblasti retailových balení her zřejmě malý rekord.

Hmmm, v tomto světle se ta výška figurky o necelém půlmetru zase nezdá jako nějaká obří skulptura, byť namalovat takovouto plastiku jistě není jednoduché, ani časově nenáročné. Takže půjdete do toho někdo?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Michal Jonáš

Contributor

Comments