Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hlavní události z TGS konference Sony

Last Guardian, remaky i termíny + média.

Sony věnovala podstatnou část své noční tiskovky na Tokyo Game Show hře The Last Guardian od autorů ICO/Shadow of the Colossus. Poprvé zaznělo, že hra vyjde o Vánocích roku 2011.

Na vině je prý mimořádně dlouhá příprava a raná fáze vývoje, při níž autoři v čele s Fumito Uedou vylepšovali koncept hry. Teprve nyní se Last Guardian nachází v plné vývojové fázi, řekl Ueda.

Jako malá náplast na tuhle bolístku snad poslouží alespoň nový trailer, který si od rána můžete pustit na EurogamerTV. Za doprovodu symfonické hudby vás v něm čeká lidský hrdina hry a samozřejmě i šikovný kočičák Trico. Nové obrázky:

Zástupci Sony dále potvrdili to, o čem se již šuškalo déle, že příští týden bude PlayStation 3 upgradován novým firmwarem verze 3.50 pro podporu 3D Blu-Ray filmů.

Došlo také k oficiálnímu potvrzení speciální edice PS2 hitovek ICO a Shadow of Colossus pro PS3, o níž jsme se tento týden zmiňovali. ICO se dočká reframování pro širokoúhlé monitory, žádný extra obsah ale jinak nepřinese. Celá kolekce vyjde někdy na jaře 2011.

Zmínit konečně stojí i upřesnění Metal Gear Solid 3DS, které bylo oznámeno na letošní E3. Podle nových informací totiž nestihne letošek a vyjde až příští rok.

Resident Evil pro PlayStation Move - trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments