Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Trackmania 2 prodávaná jen digitálně

Asi nebude ani na Steamu.

Vývojáři z Nadeo Studios na oficiálních fórech ohlásili, že momentálně neplánují vydat závody Trackmania 2: Canyon v krabicové verzi. Co víc, dokonce se v digitální distribuci hry chtějí vyhnout i Steamu, alespoň prozatím.

Nadeo věří tomu, že Trackmanii 2 si každý zájemce koupí přes jejich vlastní portál Maniaplanet, který v sobě jako služba integruje všechno od webového browseru až po vlastnosti velmi podobné Steamu. Maniaplanet je navíc sbírka her, které spolu vzájemně umí komunikovat a jsou provázané mnohem víc, než kdyby se jednotlivě prodávaly na Steamu.

Přesto je tu pořád možnost, že Trackmania 2 se i tam objeví. "Jestli hru opravdu chete na Steamu, počkejte, jestli nezměníme svoji politiku a teprve poté se rozhodněte, kde hru zakoupit. Mohu říct jedině, že tohle rozhodnutí asi neuděláme dřív než příští rok," napsal na fóra jeden z členů Nadea.

Vývojáři ale chtějí být fér a proto už teď slibují: i kdybychom hru na Steam později přidali, majitelé původní verze budou moci do Steamu vepsat své sériové číslo a stáhnout si kopii Trackmanii 2 i ze Steamu, aby tak o nic nepřicházeli.

Read this next