Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tři herní styly v singleplayeru Mass Effect 3

Zvolíte v menu akční hru nebo příběhovou hru?

Víkendový únik bety Mass Effect 3 na veřejnost pro uživatele Xbox Live (v rámci updatu dashboardu lidskou chybou) má dalekosáhlé důsledky nejen v třináctiminutovém videu ze dvou misí nebo vyfocením menu.

Odhalil také tři způsoby, jak půjde hrát singleplayerová kampaň: v akčním módu, příběhovém módu nebo RPG módu. Něco takového tu dosud nebylo a může jít o vítanou předvolbu se záměrem vyhovět všem skupinám hráčům, aniž by na to jiné doplácely.

"Akční mód je určen pro ty, kteří se chtějí soustředit hlavně na boje a odsunout příběh do pozadí. Tento mód bude s automatickými odpověďmi v rozhovorech a na normální obtížnost," píše se v popisku bety.

Příběhový režim zase cílí na hráče, "kteří se rádi nechají vtáhnout do příběhu, ale nebaví je souboje". V něm budete moci svobodně volit své odpovědi v dialozích a obtížnost bojů má být minimální (Aleši, něco pro tebe :)

A konečně RPG mód chce zaujmout fanoušky obojího, akce i příběhu. Tito hráči mohou odřídit dialogy, ale zároveň jejich souboje budou středně těžké.

BioWare jinak upozornili, že tato uniklá beta Mass Effect 3 je ještě nehotový produkt, který byl původně určen jen pro interní testery. Tyto tři herní režimy pro singleplayer se teprve začaly vyvíjet a ještě budou průběžně dolaďovány podle ohlasů.

13 minut hraní dvou misí z uniklé bety

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments