If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tři epizody pro Fallout New Vegas

Detaily o expedici kurýra do národního parku Zion.

Spekulace z ledna a března se naplnily jen co se týče názvu DLC pro Fallout: New Vegas. Jejich obsah (i termín vydání) je nakonec jiný, vyplynulo z dnešního oficiálního oznámení Bethesdy.

Po prosincovém Dead Money tak skutečně dostaneme ještě další tři přídavky, které budou mít společné téma o kurýrovi a každý bude stát 800 Microsoft Points nebo 10 eur. První z těchto DLC epizod se jmenuje Honest Hearts a vyjde 17. května pro PC/X360 a o den později pro PS3.

Jeho dějištěm se stane neposkvrněná divočina v mimochodem úžasném národním parku Zion v americkém státě Utah, pár stovek kilometrů severovýchodně od Las Vegas. Vyrazíte tam na expedici se svou karavanou, kterou však přepadne nájezd domorodých kmenů. Záhy objevíte, že jste se ocitli uprostřed nejen války mezi domorodci, ale zároveň i v konfliktu mezi misionáři a tajemným Burned Manem. Pokusíte se proto probojovat zpátky do pouště Mojave, přičemž budoucí osud Zionu bude záviset na vašich učiněných rozhodnutích v průběhu plnění questu.

Ilustrační fotky ze skutečného národního parku Zion - další případně: http://is.gd/1dCmVN

V navazujícím dalším DLC s názvem Old World Blues se někdy v červnu stanete nechtěnými osobními svědky nepovedeného experimentu v laboratoři s krysami. Vlastně tím zjistíte, jak přišly k životu některé ze zmutovaných monster v poušti Mojave. Musíte zde prozkoumat výzkumné centrum při hledání technologie pro zbavení se pronásledovatelů, nebo s nimi spíš spojíte síly proti ještě větší hrozbě?

A konečně poslední ze série DLC, červencový Lonesome Road, celý příběh kurýra uzavře. Budete v něm kontaktováni původním kurýrem číslo šest, který odmítl doručit platinový čip v úvodu základní hry Fallout: New Vegas. Důvod se dozvíte, pokud přijmete poslední zakázku spočívající ve výpravě do kańonů Divide, kde řádí hurikány či zemětřesení a ještě se otamtud nikdo nevrátil živý.

Původní Fallout: New Vegas vyšel v říjnu loňského roku, prodaly se ho miliony kusů, v naší recenzi obdržel 9/10 a věnovali jsme se mu i ve videorecenzi nebo sérii tipů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments