Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

True Crime zrušeno

Activision radši vyklidili pole.

Když se některý z vydavatelů pustí do vlastního GTA, má před sebou dvě možnosti. Buď do takové hry bude dlouhodobě investovat obrovské prostředky a ignorovat posměšky kvůli odkladům rok co rok i spoustě předělávání, jako třeba v případě L.A. Noire nebo Mafie II, a pak se mu dlouhodobá víra vrátí v kvalitním titulu. Nebo to utne hned zpočátku, pokud to nevypadá dobře.

Activision se rozhodli pro druhou variantu, když v noci na dnešek oficiálně zrušili městskou akci True Crime z prostředí Hong Kongu. Ta měla vyjít koncem letošního roku pro všechny platformy a pracovali na ní tvůrci ModNation Racers z nového studia United Front Games - více v preview.

Důvod vysvětlil šéf Activision Publishing Eric Hirshberg: "Ani ty nejvíce optimistické interní předpoklady nám nenaznačovaly, že ani další investice by z této hry udělaly jednu ze špiček ve svém žánru."

A protože žijeme v době, kdy pouze ty nejlepší hry vynášejí a Activision si nechtějí kazit pověst něčím horšm, raději celý projekt poslali k ledu. Možná také nechtěli opakovat fiasko s předešlým dílem True Crime New York City z roku 2005.

Read this next