Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

TV seriál Call of Duty součástí Elite

Uvidíte ho jen po zaplacení.

Co bude dalším tahounem ohlášeného Call of Duty: Elite? Když budete měsíčně platit, dostanete přístup také k exkluzivnímu webovému seriálu s tématem Call of Duty, který připravuje Activision.

"Dali jsme dohromady ty největší talenty z Hollywoodu, aby vytvořili televizní seriál Call of Duty, který bude exkluzivně pro předplatitele Elite," prozradil šéf Activision Publishing, Eric Hirshberg, pro britský Guardian. Věří, že právě takové věci budou lidi lákat k tomu, aby si Elite předplatili a měsíčně do něj investovali.

"Pokud jste fanda sportu, je spousta věcí, co s tou vaší vášní a koníčkem koresponduje. Nejste fanoušek jenom v den, kdy se hraje zápas, ale celý týden. Fanouškům Call of Duty chceme dát něco obdobného."

Zatím není jasné, zda série bude animovaná nebo hraná, ale zmínka o "největších hollywoodských talentech" spíše naznačuje tu druhou možnost. "Zatím nebudeme prozrazovat víc informací. Dokud nebudeme mít co ukázat. To by mělo být koncem roku."

Propojování herních sérií s filmovým se stává stále častější. EA dozorovalo tvorbu animovaných filmů k sérii Dead Space, která doplňovala příběh obou dvou her (vznikly zatím dva animované filmy), THQ teď spolupracuje na celém televizním seriálu vycházejícím z Red Faction. Společnosti Namco Bandai a Ubisoft dokonce mají své vlastní televizní a filmové produkční týmy. Pro Namco zpracovávají animovaný spin-off vycházející z Tekkenu, Ubisoft vytváří filmy ze světa Assassin's Creed a Splinter Cell.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments