Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvořivá soutěž s Alanem Wakem

Vyhrát můžete kameru, foťák, nebo čtečku.

Pokud patříte mezi soutěživé typy, právě vám je určena nová soutěž pořádaná ve spolupráci s Microsoftem, v níž musíte ve formě textu, fotografie nebo videa vytvořit příběh Alana Wakea.

Čas na to máte do 9. května a vyhrát lze digitální kameru Sony DCR-SR75E, fotoaparát Canon Digital IXUS 120IS+, nebo čtečku elektronických knih Booken Cybook Gold Gen3. A samozřejmě ve všech případech zároveň i samotnou hru Alan Wake pro X360 v limitované edici.

Chcete-li se zúčastnit, rozhodněte se nejdříve, zda chcete příběh Alana Wakea odvyprávět pomocí celkem jednominutového videa, skrze text ne delší než jednu normostranu anebo jedinou fotkou.

Zúčastnit se lze jednou ve všech kategoriích, tzn. nanejvýš třikrát - s jedním snímkem, jedním minutovým filmem a jednou normostranou textu (1800 znaků). Soutěžní téma musí vždy využít charakteristické prvky Alana Wakea, např. kontrast světla a tmy, baterky v temnotě, tajemna atp.

Jakmile budete mít hotovo, výsledek pošlete na adresu xbox360soutez@hotmail.com s předmětem "Alan Wake" a uvedením svého jména a národnosti (CZE nebo SK, vybírají se totiž výherci z obou zemí).

Podle čeho se bude vítěz vybírat? Dle použití hlavních motivů: Alan Wake, světlo/tma, baterka, tajemno. A také to chce dobrý nápad se zajímavým zpracováním.

Microsoft slibuje každý týden jednu cenu pro českého a jednu pro slovenského fanouška. Všechny příspěvky budou také vyvěšeny na této facebookové stránce a později i na Eurogameru. Právě reakce fanoušků budou mít zásadní vliv na to, zda vaše dílko nakonec uspěje, nebo ne. Máte na to?

Uzávěrka soutěže je 9. května, vítězové budou vyhlášení 14. května. Recenze Alan Wake se na internetu začnou objevovat už 5. května a pracujeme na tom, abyste ji ten den našli i na Eurogameru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments