If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce Flashbacku dělá na PSN hře

Amy bude post-apokalyptický horor.

Paul Cuisset, muž, který stojí za klasickou hrou z 90. let Flashback, hlásí svůj návrat. Dělá na Amy, post-apokalyptické hororové survivor hře, která vyjde exkluzivně na Playstation Network.

Ve hře, na které dělá studio VectorCell, jež Cuissetovi patří, budete ovládat dívku se jménem Lana, která právě přežila pád meteoritu na dům, kde bydlela.

Postupně zjišťuje, jak se všude okolo ní děje panika, že byla infikována smrtícím virem, který proměnil většinu lidstva v psychopatické mutanty. Její jedinou šancí na přežití je dát se dohromady s tajemnou holčičkou Amy.

Společně pak budou řešit různé puzzly a musíte používat speciální schopnosti Amy, abyste zabránili rozšíření infekce ve vašem těle. Když se infekce v Laně rozšíří, také získá různé speciální schopnosti, ale když to neuhlídáte, klidně se může proměnit v zabijáckého mutanta.

Co se týče soubojů, můžete si vybrat, zda budete chtít bojovat nebo raději utečete. Nepřáteli vám budou právě ty výše zmiňované zmutované bestie, které budou útočit ve skupinách, a že jste v blízkosti zjistí díky dobře vyvinutému čichu a jsou dokonce schopni detekovat bití vašeho srdce.

Zatím nebylo oznámeno, kdy přesně by měla Amy vyjít, ale mělo by to být někdy v druhé čtvrtině roku 2011.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

AMY

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PS3
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments