If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrce L.A. Noire dělá novou hru

Co bude zač?

Mysleli jste si, že zdiskreditovaný šéf bývalého studia Team Bondi, Brendan McNamara, kvůli náročným pracovním podmínkám tvůrců L.A. Noire stáhne zadek a odporoučí se do jiného odvětví zábavního průmyslu? Byla by však škoda, kdyby nepřenesl spoustu zkušeností do nějaké další hry, i co se týče vedení týmu.

"Začínám teď dělat na něčem opravdu zajímavém. Je to jeden z dosud neodvyprávěných velkých příběhů dvacátého století," prozradil McNamara pro Eurogamer. O jeho nový projekt prý projevila zájem řada vydavatelů, ale nic ještě není podepsáno.

Je dost pravděpodobné, že nová hra využije technologii pro realistickou mimiku obličejů z L.A. Noire, neboť jeho autor vlastní podíl ve firmě Depth Analysis, která je má na svědomí.

"Od The Gateway jsme ušli pořádný kus cesty a naučili jsme se poutavě vyprávět příběhy, což vidím jako příležitost do příští hry," dodal McNamara. Jediný zádhrel? Část zaměstnanců zbankrotovaného Team Bondi od něj utekla do Rockstaru, jiné teď dělají filmy nebo přešli do firmy KMM od tvůrce Šíleného Maxe, který ale po dnešku tou novou hrou určitě nebude.

Včerejší trailer z PC verze L.A. Noire

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LA Noire

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments