Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci America's Army 3 dostali padáka

Je to kvůli chybám nebo rozkmotření se?

Vydání volně šiřitelného vojenského simulátoru America's Army 3 nebylo zrovna růžové. Hra se objevila na Steamu a oficiální fórum je plné lidí, kteří si stěžují, že jim nefunguje to a tamto. Takže když se den po vydání hry dostala ven zpráva, že vývojářské studio, které na America's Army 3 v Kalifornii pracovalo, dostalo padáka, jistá spojitost se zabugovanou hrou se přímo nabízela.

Oficiálně se další vývoj série America's Army přesune k nějakým nejmenovaným vývojářům operujícím z Alabamy, aby došlo k "zefektivnění a konsolidaci vývoje veřejných a vojenských aplikací". Hru America's Army sponzoruje americká armáda a sama si od stejných vývojářů nechává vytvářet cvičební simulátory. Touto hrou chce nalákat nové brance do armády.

Na oficiálním fóru se mimochodem na nějakou dobu objevilo vyjádření jednoho z vývojářů k celé situaci, které bylo po nějaké chvíli vymazáno. Ten říkal, že se vůbec nediví, jak třetí verze dopadla. Armáda jim totiž prý dávala naprosto nesplnitelné termíny a zároveň neustále škrtala rozpočet a byli i vyhazováni lidé. Což znamenalo, že vývojáři museli pracovat neplacené přesčasy, aby hra alespoň v nějaké podobě vůbec vyšla...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

America's Army

PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments