Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Brink oznámili Rad Soldiers pro telefony/tablety

Dělají ale také na AAA PC hře.

Společnost Splash Damage, která má na svém kontě titul Brink či Quake Wars, dnes oznámila práci na své další hře: Rad Soldiers.

Půjde o multiplayerovou tahovou strategii pro chytré telefony a tablety, která vyjde na iPhone a iPad v červnu. Zdarma!

Rad Soldiers se odehrávají v Londýně, kde skupiny vojáků bojují o kontrolu. Vytvoříte si unikátní sestavu vojáků, vybavíte je zbraněmi, brněním a různými schopnostmi a jdete s nimi do boje buďto proti AI nebo proti živým lidem online. Skvělé na tom bude to, že tahové boje mohou probíhat postupně. Například jedete ve vlaku, učiníte svůj tah, pošlete ho kamarádovi, a pak až se on dostane online, provede svůj protitah.

"To, že jde o tahovou hru vám dává možnost pořádně si své kroky rozmyslet a chovat se strategicky," říká šéf hry Richard Jolly. Postupně si také vylepšujete zkušenosti svého vojka a vylepšujete jejich schopnosti.

"Také při hraní získáváte peníze, pomocí kterých můžete odemykat nové vojáky a různé vybavení," dodává Paul Wedgewood, šéf studia Splash Damage, které už si za některé dodatečné vlastnosti nechá zaplatit.

Postupně by měli vývojáři také vydávat nové mapy, vojáky, zbraně a schopnosti po vydání hry. Na hře pracuje studio WarChest spadající pod Splash Damage. Jejich úkolem bude dělat digitálně distribuované hry zdarma. Rad Soldiers je jejich prvním projektem.

Není to ale samozřejmě všechno, co Splash Damage připravují. Eurogameru potvrdili, že pracují na několika titulech pro velké vydavatele. Jedním z těchto titulů je "AAA hra exkluzivně pro PC". Další je "plánovaná na konzole".

Ukázka z Rad Soldiers od tvůrců Brink

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

RAD Soldiers

iOS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments