Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Heavy Rain nejspíš oznámí Infraworld

Projekt, na kterém se pracovalo, pak ne a už se zase pracuje.

Quantic Dream, společnost stojící za Heavy Rain, už pracovali na titulu s názvem Infraworld před mnoha lety. V roce 2006 pak oznámili, že projekt zrušili, protože pro něj nemohli najít distributora. V roce 2010 ale alespoň plakát Infraworld zakomponovali do Heavy Rain. A pak, v minulém roce, si tento název zaregistrovalo Sony Computer Entertainment Europe jako ochrannou známku.

Hmmm.

Aby toho nebylo málo, Infraworld se jako titul, který má vyjít v roce 2013, objevil v biografii francouzské herečky Priscilly Liaud. Ve svém CV na LinkedInu měl titul také jeden designér z Quantic Dream. Společně s ještě dalším projektem s názvem Fiv5.

Spekuluje se, že právě Infraworld by měl Quantic Dream odhalit jako svou novinku na E3, pravděpodobně během tiskové konference Sony.

David Cage, šéf studia, se mimochodem také nedávno rozpovídal o tom, jak je nespokojený s Heavy Rain, a jak jejich hra bude mnohem lepší. V rozhovoru se serverem Gamasutra říká, že není spokojen s ničím, a že "jsme mohli udělat mnohem lepší práci".

"Ve všech oblastech. Mohli jsme mít lepší renderování, lepší grafiku, lepší vyváženou hratelnost. Prostě všechno." David Cage teď už otevřeně říká, že nebyl spokojen ani s marketingem, použitou technologií nebo vyvážením příběhu a interaktivity.

David Cage je očividně dost nespokojený chlápek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments