Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Alpha Protocol se brání kritice

Reakce Obsidianu na uniklé dokumenty.

Při úniku interních dokumentů ze serverů Segy, o kterých jsme psali zde, se dostala ven spousta informací, která měla být přísně tajná. Nejde jen o emulaci PS2 her na PS3 a další bonbonky – třeba to, jak Sony platí za exkluzivitu a podobně. V dokumentu se objevilo také hodnocení Alpha Protocol, která provedl tester od Sony. Napsal, že hra vůbec nevypadá jako RPG a první level je příliš náročný.

Ačkoliv pravost dokumentu ještě nebyla prokázána (i když co by dělal nějaký falzifikát na serveru Segy?), Obsidian, výrobce Alpha Protocol, se rozhodl zareagovat.

"Nejsme si jistí, jak moc ten pán Alpha Protocol hrál nebo jak bere žánr RPG," řekl marketingový manažer Matthew Rorie. "Za sebe musíme říci, že naše hra je stoprocentní RPG. My vlastně ani jiné hry neděláme. Zvyšujete si své zkušenosti, vaše postava si vylepšuje schopnosti, upravujete své zbraně, komunikujete s NPC postavami, svět reaguje na to, jak se v něm chováte a spousta dalších věcí."

"Samozřejmě jsme rádi za každý názor, ale jelikož netušíme, kolik ze hry hrál (a pochybujeme, že někdo tak zaměstnaný jako je schvalovatel produktů v Sony bude mít čas dohrát tak rozsáhlou hru jako je Alpha Protocol až do konce), nevíme, co těmi komentáři myslel," dodal Rorie na oficiálním fóru k Alpha Protocol.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alpha Protocol

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments