Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci WoW: Old Republic nemá šanci

Sice to řekli víc diplomaticky, ale je to tak.

World of Warcraft zatím nemělo v žánru MMO her příliš konkurence. Jedna se však rodí - pracuje na ní Bioware a jmenuje se Star Wars: The Old Republic. Když se tedy Eurogamer bavil s Gregem Streetem z Blizzardu, zeptali jsme se také na tuto hru - první velkou a vážnou konkurenci, kterou budou mít.

"Jako hráči se těšíme, protože MMO hry milujeme a tahle vypadá, že bude moc dobrá. Těšíme se, až si ji budeme moct zahrát," říkal nejprve. "Tolik se ale té konkurence nebojíme. Naše hra existuje už šest let, dodali jsme do ní spoustu nových věcí a pro někoho, kdo přijde teď, bude hodně těžké, aby to překonal."

Dokonce si ani nemyslí, že hráči spíš půjdou hrát The Old Republic, protože bude novější, bude mít hezčí grafiku a lepší technologie. "Nejdůležitější je, co ta která hra všechno umí. Musí mít dobré levelování, skvělé PvP souboje, raidy, možná i nějaké hodnocené bojiště… Když děláte novou hru, najednou máte tak obrovský seznam věcí, co ta hra musí mít, že ani my jsme to s World of Warcraft nedokázali mít ve hře od začátku. Postupně jsme ty další a další možnosti přidávali."

Greg Street dále řekl, že každá MMO hra, která vyjde, bude porovnávána s World of Warcraft. "A ta naše hra, ta je teď opravdu gigantická," říká.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments