If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Assassin's Creed pro Wii U

Jak bude využívat ovladač?

Marc Perenteau z UbiSoftu lehce naznačil několik prvků z čerstvě oznámeného Assassin's Creed pro Wii U. Na obrazovce ovladače by mohla být persistentní mapa, interaktivní databáze, výběr zbraní, hádanky nebo Eagle Vision - možností využití obrazovky je prý nespočet.

Jaký Assassin's Creed to ale na Wii U vůbec vyjde? Bude to Brotherhood, Revelations, nebo neoznámená a možná připravovaná trojka? To novináři z Parenteaua nedostali. Řekl jenom, že to bude "ten nejlepší Assassin's Creed, který budeme moci vytvořit," což má stejnou informační hodnotu, jako kdyby na otázku vůbec neodpověděl.

Parenteau si na sezení s Nintendem a novináři také pochvaloval Wii U a především fakt, jak jednoduché je pro novou konzoli od Nintenda vytvářet a portovat hry. "Vícejádrová architektura konzole je pro náš vlastní engine přirozeným domovem," řekl a kladně se zmínil i o "obrovském množství paměti," díky kterému je pro Wii U vývoj jednodušší.

Ubisoft tak bude díky tomu moci vytvořit všechny své podklady pro hry jen jednou a velmi jednoduše je portovat na Wii U.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Revelations

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments