Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ubisoft přibližuje službu Uplay

Nové funkce pro Splinter Cell: Conviction.

Ubisoft nabízí detaily o jejich online službě Uplay, což má být “online destinace dostupná skrze herní rozhraní”. Uplay se skládá z několika prvků: Uplay Win, Uplay Help, Uplay Share a Uplay Shop. Uplay Win byl v beta verzi dostupný již minulý rok pro Assassin’s Creed 2. Uplay Shop a Share budou spuštěny velmi brzy. Uplay Win funguje již nyní.

Spolupráce Uplay Win a Splinter Cell: Conviction spočívá v tom, že hráč bude moci během hry sbírat body, které bude možno později proměnit v Uplay Win za různé bonusy. Za 10 Uplay bodů si budete moci zakoupit SC:C téma pro Xbox rozhraní (v případě PC verze dostanete pouze wallaper), za 20 útočnou pušku SCAR-H, za 30 nový skin pro mód Deniable Ops. A za 40 Uplay bodů nový mód Infiltrace, ve kterém musíte zabíjet nepřátele, aniž byste byli viděni. Jednou vás spatří a je konec.

Pokud máte hru na Xbox 360, můžete k celém Uplay rozhraní přistupovat přímo ve hře, na PC lze věci nakupovat i přes internetovou stránku. Body Uplay se budou střádat v Ubisoftím profilu každého hráče a lze je využít na všechny hry s podporou Uplay. Body získané v SC:C tedy nemusíte utratit jen v SC:C, ale v kterékoliv hře od Ubisoftu na PS3, Xbox 360 a PC, která tento systém podporuje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splinter Cell: Conviction

iOS, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments