If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uncharted 3 ve stereoskopickém 3D

V písečné Atlantidě překonáte svůj strach.

Oficiální americký PlayStation Blog přinesl další informace o včera oznámené akční adventuře Uncharted 3. Ta prý bude hratelná také ve stereoskopickém 3D při plném rozlišení.

Nathan Drake má tentokrát pátrat po jakési písečné Atlantidě a při tom se snažit urovnat si vztah se svým nevlastním "náhradním otcem" Sullym Sullivanem. Když se ale domnělé ztracené město objeví uprostřed arabské pouště, Nathan a Sully začnou společně bojovat o holé přežití a budou při tom muset "překonat svůj nejhlubší strach".

Uncharted 3 se navíc nemá odehrávat výhradně na poušti: podle tiskové zprávy vás vezme do nejrůznějších lokací po celém světě, aby mohli autoři demonstrovat, jak daleko se jim podařilo vylepšit grafiku hry či částicové efekty.

Víc než kdy jindy má také třetí díl klást důraz na kooperativní multiplayer, byť znovu nebudou chybět ani klasické soupeřivé módy. Síťová hra má u designérů tentokrát každopádně silné slovo a měla by nabídnout stejný filmový zážitek jako sólová kampaň.

Vyjma již včera potvrzené možnosti bojovat s několika nepřáteli naráz vás v Uncharted 3 čekají také kontextuální útoky, lepší stealth pohyby či rozšířené možnosti pohybu bhem přestřelek. Hra slibuje také autentičtější podání písku, kouře, ohně a vody.

Sony také oznámilo, že obou her ze série Uncharted se k dnešnímu datu prodalo již přes osm milionů kopií. První záběry z hraní debutují v pondělí 13. prosince v TV pořadu Late Night with Jimmy Fallon.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments