Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect 3 achievementy a kartičky jako dárek

Co z nich lze vyčíst?

Známému serveru Xbox360Achievements se opět podařilo získat s velkým předstihem seznam achievementů k Mass Effect 3, který vyjde za měsíc. U všech achievementů jsou také popisky, takže toho prozrazují hodně z děje. V případě, že vám to nevadí, můžete kliknout na tento odkaz a pročíst si je.

Spoustu achievementů lze získat v multiplayerovém módu, ale hodně zajímavé je zjištění, že totožné achievementy můžete získat také v singeplayeru. Jenom to dokazuje už dříve oznámený fakt, že pro dokonalé dohrání singeplayeru vůbec nemusíte multiplayer pouštět a je tak ve hře vlastně jenom jako bonus. Například achievement Tour of Duty získáte za zahrání si všech multiplayerových map, ale můžete jej získat také za zahrání si všech N7 misí.

Jenom díky hraní singeplayeru můžete dosáhnout 1000 bodů, a ačkoli Mass Effect 3 bude mít podporu Kinectu, žádné achievementy k němu nejsou vázané jako u jiných her s Kinect podporou.

Xzone.cz také připravilo speciální akci, pokud si v tomto internetovém obchodě Mass Effect 3 předobjednáte. Ke každé předobjednávce získáte deset kusů exkluzivních sběratelských karet s motivy hlavních hrdinů a postav ze hry. Jednotlivá balení nebudou obsahovat stejných deset karet a budou v balíčcích náhodně rozděleny. Na vás pak bude výměnou s ostatními fanoušky dát dohromady celou kolekci deseti různých karet a ti, kteří Xzone pošlou tuto kolekci, obdrží jeden z dalších luxusních sběratelských předmětů Mass Effect 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments