Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úvodních 10 minut z Deus Ex

Na internet totiž unikla novinářská verze.

Eidosu unikla raná verze Deus Ex: Human Revolution. Podle diskutujících na fórech NeoGAF se údajně jedná o 10-hodinovou preview verzi hry určenou pro média, kterou Eidos nedávno ukazoval novinářům na celém světě.

Z této verze už někdo v Rusku nahrál na YouTube desetiminutové video, které je bohužel bez audia a je přemluveno ruským hlasem, ale obsahuje alespoň anglické titulky.

Video začíná krátkým záběrem na okřídelnou sochu, což nepochybně odkazuje na první teaser, ve kterém vidíme okřídleného hlavního hrdinu Adama, kterak letí vstříc slunci.

Na scénu pak nastoupí tajemná postava v obleku, která přes futuristické uživatelské rozhraní hledá určitou osbou a komunikuje se svým podřízeným. Poté se ve filmečku objeví doktorka Megan Reedová a hlavní hrdina Adam Jensen, telefonující s majorem. Za zmínku stojí, že Adam má ještě obě ruce vlastní, na rozdíl od jiných trailerů, kde má ruce mechanické.

Konverzaci Adama s Megan přeruší video hovor od Adamova šéfa Davida. Ten zadá Adamovi úkol, aby prošel bezpečnsotní plány před cestou do Washingtonu. Mega slíbí, že Adama kousek doprovodí a právě tady začíná samotné hraní.

Následuje průchod přes laboratoře, pár dialogů, efektní jízda výtahem jako z Hiltonu. Krátce poté následuje střih a hlavní hrdina už má v ruce zbraň a interiér celé budovy nevypadá nejlíp - dým, oheň, poškození, mrtvoly...

Přijdou na řadu i staré známé skriptované scény za sklem, přestřelky s vojáky a smrt. Na celé video se můžete podívat zde:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Human Revolution

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments