If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Úvodních 10 minut z hraní Diablo III

Začala další fáze betatestu.

V noci na dnešek vstoupil betatest Diabla III do další fáze. Zatímco dosud byl dostupný jen pro nejbližší spolupracovníky a přátele Blizzardu nebo VIP novináře, nyní do něj dostala přístup mnohem větší skupina žurnalistů. Šanci na získání vstupenky mají i vybraní šťastlivci z řad veřejnosti, kteří se do bety přihlásili přes formulář na Battle.netu.

"Tento uzavřený betatest je pro nás významným milníkem, když vstupujeme do finální etapy vývoje Diabla III. Věříme, že si hráči betu užijí a těšíme se na jejich reakce," komentoval to zakladatel Blizzardu Mike Morhaime.

Pro běžného člověka je největší novinkou, že odteď už je dovoleno pořizovat z betatestu Diabla III obrázky nebo nahrávat videa. Internet tedy bude v nejbližších dnech zaplaven tunou materiálů z úvodu prvního aktu hraného samostatně nebo v co-opu.

Příležitost chytilo za pačasy ještě v noci Kotaku. Zdokumentovalo, že Diablo III bez potíží šlape i na ne úplně nejmodernějším MacBooku Air, a především úvodních 10 minut hraní za Witch Doctora - včetně menu, loadingu a dialogů s NPC. Podívejte se sami (link pro uživatele Firefoxu, kterým dočasně nejede embed z YouTube):

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Naše dojmy z betatestu Diabla III jsme publikovali před týdnem zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments