Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už je znám program setkání fanoušků BioCon 3.0

Vyzkoušíte si Mass Effect 3 na vlastní ruce.

Nechte si na sobotu 11. února od 14 hodin volno. V té době se totiž bude konat další sraz fanoušků BioWare s názvem BioCon, kde bude možné vyzkoušet si Mass Effect 3 ještě předtím, než bude vydáno demo.

Česká pobočka EA, která tento sraz pořádá, už zveřejnila kompletní program.

Na programu bude především chystaný sci-fi akční hit Mass Effect 3, a to možnost zahrát si hru ještě před samotným vydáním. Chybět nebudou přednášky z vesmíru Mass Effect i nové úspěšné onlinovky Star Wars: The Old Republic. Zájemci se dozvědí řadu informací z historie BioWare, otestují vědomosti v obtížném kvízu a samozřejmostí budou i soutěže o zajímavé ceny.

BioCon 3.0 se koná v sobotu 11. února od 14,00 hod. v klubu Roxy NoD (Dlouhá 33, Praha 1, nod.roxy.cz). Vzhledem k velkému zájmu a omezenému prostoru je třeba potvrdit účast zasláním vašeho jména (případně i doprovodu) co možná nejdříve na adresu bioware.czech@gmail.com.

14:00 Oficiální zahájení a představení programu

14:10 Série epických trailerů na rozehřátí

14:30 Čím by byl žánr RPG bez Bioware (Jan Vrobel - Historie videoher od vývojářů z Bioware z hlediska toho, jaké přinesli mechanismy, vyprávění a vlastní licence, jak zacházeli s cizími licencemi, jak je ostatní vývojáři úspěšně či neúspěšně napodobovali a jak za poslední roky Bioware změnili taktiku. Řekli Bioware svoje poslední slovo?)

15:10 Svět Mass Effect (Pavel Dobrovský - Explorace, hledání nových zážitků a jejich hodnocení v kontextu příběhu a společnosti ve videohrách studia Bioware se až nápadně podobá tomu, co během skutečného cestování prožíváme. Cestovatel a videoherní novinář Pavel Dobrovský se pokusí najít styčné body mezi cestováním po reálném světě a po těch virtuálních.)

15:45 Velmi Těžký Kvíz 3 (20 otázek o Bioware, Mass Effect, Star Wars The Old Republic i starších Bioware hrách. Vyzkoušejte své znalosti kodexů! Pokud obstojíte, čeká vás hodnotná odměna.)

16:30 Přestávka, občerstvení

17:00 Star Wars The Old Republic ukázka (Ukázka heroického flashpointu Directive 7; předvádí zkušení hráči z české gildy Reapers.)

17:45 Panelová diskuze (Kam směřují RPG? Jaké další herní žánry Bioware zvládnou? Jaký bude multiplayer v Mass Effect 3? Jaké jsou vaše nejoblíbenější milostné zážitky z videoher od Bioware? Jak by dopadla invaze Reaperů do světa The Old Republic? Akce, příběh nebo obojí? Co můžeme čekat dalšího od Bioware? Co byste chtěli?)

19:00 Přestávka, občerstvení

19:30 Prezentace Mass Effect 3 (Farid Dilmaghani a Slavomír Benko z EA vás provedou dosud neviděnou částí Mass Effect 3 a upozorní na novinky v příběhu i hratelnosti, které mohly uniknout vaší pozornosti.)

20:00 SWTOR versus Expandované universum Star Wars (Pavel Klimeš - Star Wars: The Old Republic se odehrává více než 3500 let před filmovými epizodami v období, kam se ještě žádná díla Expandovaného universa nevydala. To ovšem neznamená, že by šlo o nějaké ohraničené vakuum. Tato přednáška odhalí zajímavé styčné body s ostatními příběhy Star Wars a dokonce i reálie, kterými tato hra slavnou ságu navždy změnila.)

20:30 Vyhodnocení kvízu a dalších soutěží, předání cen, Představení projektu "Sonda Normandy", Překvapení na závěr

21:00 Konec oficiálního programu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments