Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V 2K Czech dělají na tenisové hře

Oznámen Top Spin 4, který vzniká u nás.

2K Sports dnes oznámili, že pracují na Top Spin 4, tenisovém sportovním simulátoru pro Xbox 360 a PS3.

Zajímavá informace je, že se tato hra vyvíjí u nás ve studiu 2K Czech. Neznamená to ale, že by se vývojáři přesunuli z Mafia II na sportovní hru. Top Spin 4 se rodí v pražské pobočce 2K Czech, zatímco Mafia II vznikla v Brně.

Vše také souvisí s tím, že ze zavřené francouzské vývojářské společnosti PAM Development, která pracovala na minulém dílu ze série Top Spin, se její část tvůrců přesunula právě do pražské pobočky 2K Czech. Domácímu studiu ostatně nyní šéfuje Francouz, který předtím na Top Spin pracoval.

Podle Grega Thomase, prezidenta produktového vývoje v 2K Sports, má jít o "nejrealističtější a nejzábavnější tenisovou hru".

Jelikož jde o licencovaný titul, bude využívat jména skutečných hráčů a při vydání by měl obsahovat všechny aktuální tenisové žebříčky. Dokonce 2K Sports poskytne jako odměnu za předobjednávku bonusového Andre Agassiho jako hratelnou postavu.

V tiskové zprávě se samozřejmě dále píše, že hra bude obsahovat přepracované ovládání, dechberoucí modely hráčů a slavní hráči budou mít své speciální animace podle toho, jak skutečně hrají. Také všechny zápasy budou prezentovány podobně jako televizní přenosy.

Top Spin 4 by mělo vyjít v roce 2011. Podle našich informací se v pražské pobočce 2K Czech na tomto projektu pracuje v tichosti už nějakou dobu.

Read this next