If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V květnu bude možná oznámena Elder Scrolls MMO

Uvidíme hru poprvé na E3?

Web Tom's Guide zveřejnil zprávu, kterou získal od důvěryhodného zdroje z Bethesdy. Podle něj společnost v květnu oznámí MMO hru ze světa Elder Scrolls, která se bude jmenovat Elder Scrolls Online.

Hra by se měla odehrávat několik stovek let před Oblivionem nebo Skyrimem a obsahovat má tři základní frakce - lvi, draky a dravce.

Ačkoli v květnu by měla být MMO oznámena, poprvé má být k vidění v létě na E3 v červnu. Dále pak na Quakeconu 2012, kde bude největším tahákem spolu s Doom 4.

Na hře by mělo pracovat ZeniMax Online Studios, kteří už nějakou dobu shánějí lidi na MMO titul, což je patrné z inzerátů, které mají stále na svých stránkách. Jak zajisté víte, společnost ZeniMax vlastní Bethesdu.

Bethesda si už v roce 2007 zaregistrovala webovou adresu elderscrollsonline.com, takže je možné, že se na MMO už pracuje pár let. Během sporů mezi Interplayem a Bethesdou vyšlo také v roce 2010 ze soudních spisů najevo, že Bethesda "pracuje na MMO podobném jako World of Warcraft".

Podle zdroje Tom's Guide se na MMO pracuje už od roku 2006 a v týmu je okolo stovky lidí. Rozpočet má hra "desítky milionů dolarů".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments