Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V NHL 11 bude kanadská liga?

Hokejový simulátor asi rozšiřuje záběr.

Není to tak dlouho, co Electronic Arts popřelo, že by měla být v NHL 11 juniorská soutěž Kanadské hokejové ligy. Canadian Broadcasting Company ale tvrdí opak.

Lidé z CBC potvrdili, že je EA Sports Vancouver požádalo, aby jim dodali obrázky log týmů z Quebec Major Junior Hockey League. Stejně tak jim dodali i materiály k Ontario Hockey League a Western Hockey League, které tvoří celou Kanadskou hokejovou ligu.

Kanadská liga je dost odlišná od NHL. Jsou v ní hráči ve věku 16-20 let z celého světa, kteří jsou považováni za velké naděje do budoucna a spousta z nich poté přechází přímo do NHL. Pokud by v NHL 11 skutečně byla, jistě by šlo o výrazné vylepšení módu kariéry, kdy byste začínali jako šestnáctiletý kluk v Kanadské lize a mohli se vypracovat až do NHL.

CBC také naznačilo, že by v NHL 11 měly být všechny aktuální a skutečné sestavy Kanadské ligy. Není ale jasné, zda se ve hře objeví i podoby hráčů, protože jsou příliš mladí a například juniorská americká baseballová liga zobrazování mladých hráčů ve videohrách zakazuje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NHL 11

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments