Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Speciální edice Fallout 3 v říjnu

A termínovka pro PS3 přídavky ke stažení.

Bethesda oznámila, že dne 16. října dorazí na trh Fallout 3: Game of the Year Edition - a to současně ve všech verzích, tedy pro PC, X360 a PS3. Obsahem herního boxu bude - vyjma samotné hry, všech pět stažitelných rozšíření. Konzolové edice budou v ceně 60 EUR, pro majitele PC je nachystaná prodejní cena 50 EUR.

Asi nemusím připomínat, že americká edice téhle hry bude k dostání za příznivějších 60 USD, resp. 50 USD v případě PC inkarnace.

Buď jak buď je tenhle krok nesporně zajímavý z pohledu PS3 hráčů, pro jejichž verzi Fallout 3 dosud žádné stažitelné rozšíření není k mání. Věci se ale mají v brzké době změnit, neboť 24. září dorazí Broken Steel, 1. října Operation: Anchorage a The Pitt. A konečně 8. října Point Lookout a Mothership Zeta.

V závěru jenom připomenu, že Fallout 3 už je na trhu bezmála jeden rok, přičemž za tuhle dobu se stihnul představit de facto již ve čtyřech odlišných edicích (jakkoliv jedna byla určena jenom na britský a druhá pro americký trh) - zde představená Game of the Year Edition je tak v pořadí již pátá.

Read this next