Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Saints Row 3 nebudete poslíčkem pizzy

Formální oznámení s prvními detaily.

Po konferencích pro investory už taková formální ohlášení trochu postrádají význam, přesto jsme se z něj o Saints Row The Third něco málo dozvěděli.

Od úplného začátku hry se ocitnete v čele elitní kriminální organizace se všemi výhodami, které k této pozici neodmyslitelně patří. Čili žádné postupné vypracovávání se v mafiánské hierarchii zespodu jako v jiných podobných hrách.

"Zapomeňte na doručování pizzy nebo rozvážení členů rodiny v dlouhých sériích taxikářských misí. Namísto toho se zhostíte veškeré síly, abyste mohli ovládnout svět rychlostí bouře," prohlásil šéf vydavatele THQ.

Zápletka zůstává jednoduchá: vy a vaše partička říkající si 3rd Street Saints budete bojovat proti novému gangu ve městě jménem The Syndicate, který od vás vyžaduje respekt. Ale ten nepřichází, což nemůže skončit jinak než dlouhodobou bitvou obou kriminálních skupin. Bude to ale stačit na překonání inFamous 2, jiné akce v otevřeném městě, do které budou moci uživatelé vytvářet vlastní přídavné mise a pak se o ně jednoduše podělit s ostatními?

I třetí díl vyvíjí studio Volition a nadále platí, že vyjde letos o Vánocích pro PS3, X360 a PC.

Read this next