Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ve Skyrimu hráči průměrně strávili 75 hodin

Prozradil to tvůrce.

Pokud jste hráli The Elder Scrolls V: Skyrim, jistě víte, že tato hra nepatří do kategorie těch, které dokončíte za jedno odpoledne.

Kreativní ředitel Todd Howard ze studia Bethesda dnes při své hlavní přednášce na konferenci DICE odhalil zajímavou informaci, kterou možná čekal málokdo. Průměrně strávený čas v PC verzi Skyrim totiž činí neuvěřitelných 75 hodin. To už je pořádné číslo, co říkáte?

Bethesda také na svém oficiálním blogu potvrdila, že patch pro Skyrim s označením 1.4 je s týdenním zpožděním oproti PC verzi nyní dostupný také pro konzoli Xbox 360, konkrétně na Xbox Live. Majitelé PlayStation 3 by se měli patche, jenž opravuje mnoho neduhů, jako je vylepšení umělé inteligence, padání hry při některých questech apod., dočkat v dnešních večerních hodinách.

Pokud vás zajímá, jaké plány má Bethesda se Skyrimem do budoucnosti, podívejte se na zajímavé video z dnešního rána, které vám v této oblasti mnohé napoví. Vše je zatím ve fázi nápadů, které de facto vznikly ve volném čase vývojářů. Nic z níže představených věcí, které jsou k vidění ve videu, se tedy nakonec v DLC či updatech objevit nemusí.

Nápady Bethesdy na možná vylepšení Skyrimu

Read this next