Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jack Rozparovač od autorů Dead Space

Tvrdí to dva nezávislé zdroje The Times.

Ze studia Visceral Games, které se dříve jmenovalo Redwood Shores a vytvořilo pro EA hru Dead Space, sice odešli nějací významní vývojáři, ale to je nijak nezastavilo. Údajně teď pracují na hře o slavném Jacku rozparovači.

EA zatím potvrdilo pouze to, že Visceral Games dělají na Dante's Inferno, ale časopisu The Times potvrdily dva nezávislé zdroje, že jejich příští hra bude Jack the Ripper. Vycházet bude z legendárního britského sériového zabijáka, který řádil v 19. století. Nejsou ale zatím známy žádné další detaily. Netušíme ani, jaký žánr tato hra bude mít, ale adventura to nejspíš nebude (těch ostatně o Jacku rozparovači vznikla už pěkná řádka).

Spekuluje se, že Jack the Ripper by mohl být něco podobného jako Dante's Inferno, tedy akční hra vycházející z historického materiálu, na který už nejsou žádná copyrightová práva.

Hra Dante's Inferno by měla vyjít v zimě, což znamená, že se do prodeje Jack the Ripper nedostane dříve než v roce 2011 nebo 2012. EA se nemusí bát, že by dva odejití manažeři z Visceral Games (Glen Schofield, kreativní ředitel Dead Space a Michael Condry, šéf operací studia - oba odešli ke konkurenci: Activision-Blizzard), kteří se nejspíš prvotních prací na Jack the Ripper účastnili, mohli nápady vykrást. Pro Activision budou pracovat na nějakém dalším dílu jejich série. Zatím není známo jaké.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dante's Inferno

PS3, Xbox 360, PSP

Dead Space

iOS, PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Dead Space: Extraction

PS3, Nintendo Wii

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments