Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyberte sami zbylé výherce v 2. etapě soutěže Last of Us

Hlasujte, které fotky se líbí a získají USB soundtrack.

Hlavní vítěze populární fotosoutěže Eurogameru na motivy PS3 hry The Last of Us už znáte. Nebylo o nich pochyb, jelikož svou kvalitou jasně vybočovaly z davu. Protože jsme se však dlouho nemohli rozhodnout, který ze zbývajících 24 finalistů (z celkových přibližně 150 účastníků) vyhraje ostatní ceny, rozhodli jsme se, že volbu jednoduše přenecháme na vás!

Předhazujeme vám zde proto fotky ostatních finalistů a dole na stránce hlasujte, které soutěžní galerie se vám nejvíce líbily. Můžete přitom tentokrát vybrat i více než jen jednu odpověď, tudíž klidně zvolte i více z nich. Desítka výherců s nejvyšším počtem nasbíraných hlasů od čtenářů získá zbylé ceny, které do soutěže věnovala Sony - USB s herním soundtrackem The Last of Us ve tvaru magnetofonové kazety (fotka USB).

Nominovaní finalisté bojující o ostatní ceny v soutěži:

Zde hlasujte - můžete vybrat i více jmen autorů fotek naráz:

Úprava hlavních vítězů soutěže z minule

Vzhledem k odhalení nemilého podvodu (soutěžící Vladimír Kos kvůli fotkám japonského ostrova stáhlých z Google) přímo vámi, čtenáři Eurogameru, dodatečně lehce měníme ceny v již vyhlášené hlavní části soutěže z minule. První misto (Michal Kuda a spol.) tedy dostane nejen sošku, ale nově i mikinu. Věříme, že se asi všichni shodneme, že si výjimečné získání dvou cen zaslouží - i kvůli vyššímu počtu lidí, kteří na profesionálních fotkách spolupracovali.

Na ostatních místech se ceny nemění, tzn. druhou mikinu obdrží Michal Šodek. A Jiří Bláha, Jan Schneider a Dita s Eliškou se mohou těšit na ta speciální novinářská balení s hrou. Navíc všichni jmenovaní jako kompenzaci za delší čekání na výhry (kvůli dovoleným apod.) dostanou ještě zmíněný USB disk (ten samý, o který se hraje dnes). Ceny budou všem hromadně rozeslány přímo ze Sony, až budou známi zbylí výherci USB disků v této druhé části soutěže, jejíž výsledky vidíte průběžně v prostoru pro hlasování a oficiálně je oznámíme příští týden. Tím celou soutěž uzavřeme a ještě jednou děkujeme všem za účast.

Read this next